Modul “Flipping rumah lelong”

Shares

Alhamdulillah. Siap juga ebook cover untuk modul “Flipping rumah lelong”. (Flipping bermaksud beli dan terus jual dalam masa singkat).

Ini saya sertakan gambar ebook cover modul tersebut.

Flipping rumah lelong

Ok. Di bawah ini saya sertakan sedikit penerangan mengenai modul ini.

Jana bonus tahunan sendiri dari “Flipping rumah lelong”

Bagi yang bekerja dan selalu merungut kerana bonus kurang, saya sarankan anda dapatkan modul ini. Insya allah, dengan bantuan modul ini, anda sendiri berupaya untuk menjana bonus tahunan anda sendiri dari aktiviti flipping rumah lelong. Anda nak 40k setahun? 100k setahun? Insya allah boleh dapat kalau kena gayanya.

Apa? Nak lebih lagi?

Boleh. Kalau tuan mahu buat duit lebih lagi dengan aktiviti flipping ini, tuan boleh cuba Joint Venture (JV) dengan kawan-kawan atau ahli keluarga terdekat. Takut dengan risiko kena tipu? Nanti dulu. Ada caranya. Sebab itulah, dalam modul ini saya sertakan sekali cara-cara nak JV untuk flipping rumah lelong. Secara ringkasnya, antara elemen terpenting dalam pembelian secara JV adalah perjanjian antara rakan kongsi selain jujur dan lain-lain.

Masih lagi ragu-ragu?

Ok. Bagi yang masih ragu-ragu akan potensi buat duit dengan flipping rumah lelong, sila teliti contoh rumah lelong berjaya saya flip. Ada saya sertakan dalam modul ini. Tuan nilai sendirilah. Alamat rumah pon ada kalau tuan nak buat “site visit”. Di antara contoh-contoh yang saya berikan, ada yang saya ambil sendiri dan ada juga yang JV.

Turut di sertakan adalah cara-cara nak dapatkan income dari rumah lelong tersebut sementara tunggu rumah terjual beserta contoh-contoh berdasarkan pengalaman saya. Ada yang saya buat homestay. Ada yang saya sewakan ikut bilik dan ada juga yang saya sewa kosong. Semua untung. Cuma sikit atau banyak je. Kos juga berbeza bagi setiap cara.

 

Masalah bagi pembelian secara Joint Venture (JV)?

Berbalik pada pembelian secara JV, di sertakan juga di dalam modul ini akan tips untuk JV. Tentang perkara yang perlu kita ambil berat sebelum belian secara JV di buat dan masalah-masalah yang perlu kita fikirkan yang mungkin timbul di masa akan datang. Memang kalau boleh kita nakkan proses yang lancar. Tapi ingat, tidak semua yang kita rancang boleh menjadi.

CCRIS dan keupayaan meminjam?

Di dalam modul ini, saya turut sertakan sedikit maklumat berkenaan CCRIS sebagai langkah berjaga-jaga bagi mengelakkan kerugian masa dan wang ringgit anda akibat permohonan pembiyaan gagal di luluskan oleh pihak bank. Ye, bagi pembelian rumah melalui acara lelongan, keupayaan untuk meminjam adalah sangat penting. Lainlah cerita kalau anda ada cash.

Ini adalah contoh CCRIS report

Berminat untuk dapatkan modul ini?

Ok. Bagi yang berminat untuk mendapatkan modul ini, sila bank in RM32 ke akaun berikut:

CIMB atas nama Qaiser ventures
1205 0002 5211 08

MBB Qaiser ventures
5621 0663 2931

Note: Sila buat notification ke email [email protected] atau whatsapp bank in slip ke no 014 9045 112 selepas bayaran di buat.

Banner

Click untuk besarkan

About the Author Gohartanah

Leave a Comment: